Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین خنیفر» رییس دانشگاه فرهنگیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اقدامات این دانشگاه برای آموزش الکترونیک به دانشجویان گفت: دانشگاه ما نیز مانند سایر دانشگاه‌ها بعد از اعلام وضعیت از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شورای تامین استان‌ها تعطیل شد، اما آموزش ما تعطیل نشده و اساتید از راه دو و با استفاده از سامانه LMS کارشان را شروع کرده‌اند، از طرفی به علت اینکه به طور کامل زیرساخت‌های موجود را نداریم، با همین سرورهای موجود کار را انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه فرهنگیان درباره اینکه ۶۰ درصد منابع درسی این دانشگاه در قالب الکترونیک تولید شده است، گفت: اگر تا بعد از عید مشکل زیرساخت و سرورها حل شود، به کار خود ادامه می‌دهیم، اما اگر رفع نشد با توجه به اینکه حدود ۶۰ واحدهای درسی را از پیش به آموزش الکترونیک تبدیل کرده‌ایم، احتمال اینکه بتوانیم مابقی دروس را به صورت الکترونیکی تبدیل کنیم، زیاد است و آموزش را به همین شکل ادامه خواهیم داد. 

خنیفر اضافه کرد: اغلب دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش زمانی گرفتار این مساله شدند که خوشبختانه ۷۰ درصد آموزش‌ها را انجام داده بودند‌ و این اتفاق برای نظام آموزشی ما یک حسن است. 

وی در ادامه توضیح داد: در جلساتی که روز سه‌شنبه همین هفته برای تقویت سرورها، استیجار سرور و تقویت سامانه LMS داشتیم، انشالله به زودی خبرهای خوبی برای دانشجویان خواهیم داشت و این مهم را در ایام آتی انجام خواهیم داد.

رییس دانشگاه فرهنگیان در خصوص اینکه دانشگاه با کمبود پهنای باند و سرور مواجه است، گفت: مشکلی اصلی دانشگاه برای آموزش الکترونیک مشکل پهنای باند و کمبود سرور است. ما در واقع دو سرور دیگر کم داریم، این سرورها باید بتواند حجم آموزش‌های ما را پشتیبانی کند. بستری که دانشجویان می‌توانند از طریق آن به مطالب درسی دسترسی داشته باشند، سایت دانشگاه است. 

وی افزود: البته برخی از استان‌های ما یک پورتال محلی ایجاد کرده‌اند و آموزش‌هایشان را به صورت نرم‌افزاری و همچنین در بستر پیام رسان‌های داخلی مثل "بله"  ارائه می‌کنند. 

خنیفر در پاسخ به این سوال که آیا مطالب درسی در پیام‌رسان‌های داخلی مثل واتس‌آپ و تلگرام قابل انتشار هست یا خیر؟ گفت: استفاده از این پیام رسان‌ها منع شده، اما در حال حاضر اولویت‌مان‌ این است که پهنای باند و افزایش سرور داشته باشیم.

رییس دانشگاه فرهنگیان درباره اهمیت آموزش الکترونیک گفت: آموزش الکترونیکی در سطح چهارم آموزش‌های جهان قرار دارد، دانشگاه تهران بیش از ۱۰ سال است که تجربه این کار را دارد و من نیز به این شیوه در آن دانشگاه درس می‌دهم. آموزش الکترونیک اکنون با توجه به این شرایط در کشور شروع شده است. البته هدف این نبود که آغاز این روش یادگیری در این شرایط باشد، اما وضعیت غیرقابل پیش‌بینی اکنون موجب  شد که این اتفاق رخ دهد. 

خنیفر درباره اهداف شکل‌گیری آموزش الکترونیک گفت: هدف از آموزش الکترونیکی کاهش رفت و آمد، کاهش انرژی، کاهش هزینه و مدیریت سبز بوده است. یک هدف دیگر آموزش الکترونیک عدالت آموزشی است به این معنی که اگر استاد خوبی در کشور داریم همه بتوانند از او استفاده کنند، اما با توجه به شرایط بحرانی و غیرمنتظره آموزش الکترونیک مورد استفاده قرار گرفت.

رییس دانشگاه فرهنگیان در پایان اظهار داشت: ما پس از تعطیلات عید تلاش می‌کنیم که خودمان را آماده کنیم تا بتوانیم به نیازهای آموزش الکترونیک پاسخ دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشجو شیوع دانشگاه فرهنگیان کرونا ویروس حسین خنیفر آموزش الکترونیک رییس دانشگاه فرهنگیان آموزش الکترونیک پهنای باند آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی استان مرکزی برای تولید انرژی پاک

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین بعدازظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از دریافت و درخواست متقاضی احداث نیروگاه انرژی خورشیدی توسط یک شرکت، بازدید و بررسی‌های میدانی از اراضی ملی مستعد واگذاری توسط کارشناسان این اداره کل و اداره شهرستان اراک صورت پذیرفت.

وی ادامه داد: ۱۷۲ هکتار از اراضی پلاک امان آباد و مالک آباد شهرستان اراک در این خصوص شناسایی و اقدامات قانونی لازم برای آنها صورت پذیرفت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: موافقت اولیه کمیته تخصیص اداره کل بر واگذاری این اراضی صورت گرفت و به سبب اینکه واگذاری اراضی بالای ۲۰ هکتار نیاز به اخذ مجوز تخصیص بالاتر از حد نصاب واگذاری از طریق سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور را دارد که با مکاتبات انجام شده، این مجوز از سازمان اخذ شده است‌.

محمدی بیان کرد: این واگذاری در راستای حمایت از انرژی‌های پاک و خورشیدی و در قالب طرح‌های غیرکشاورزی ماده ۳۲ و قرارداد ۳۰ ساله واگذار شده که در صورت ادامه فعالیت این نیروگاه تا پایان فعالیت قابل تمدید بوده و موافقت واگذاری اراضی به مدیریت امور اراضی استان جهت سیر مراحل قانونی ابلاغ شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: اجرای این طرح ۵ ساله است و یک نیروگاه ۱۰۰ مگابایتی در این محوطه ۱۷۲ هکتاری در راستای تأمین نیاز برق ملی و کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف برق نیروگاه حرارتی شازند است.

محمدی گفت: متقاضیان حقیقی و حقوقی و ادارات دولتی و شرکت‌ها و صنایع استان در راستای کاهش آلودگی هوا و استفاده از انرژی خورشیدی و پاک می‌توانند جهت تخصیص اراضی مورد نیاز درخواست خود را مطرح کنند.

کد خبر 6101535

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی استان مرکزی برای تولید انرژی پاک
  • خیرین ۹۷ درصد از منابع مالی دانشگاه تهران را تأمین کردند
  • اوج سرعت سایت با سرور مجازی
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور افزایش یافته است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود